CLUB

op deze pagina vind je info over de hondascoopyclub.nl
 


C
lub
De Scoopyclub is een club enthousiastelingen die allemaal graag de brommers van het merk Honda Scoopy rijdend houden. Middels deze website proberen we andere mensen die net zo enthousiast zijn, op weg te helpen en te houden. Het is de bedoeling dat leden deze site up to date houden met tips fotos artikelen en verder alles dat gerelateerd is aan de Honda Scoopy. Op deze manier kunnen we elkaar van informatie voorzien en er zo voor zorgen dat er een grote groep enthousiastelingen blijft; waardoor de Honda Scoopy voorlopig nog niet uit het straatbeeld verdwijnt.


Lidmaatschap
Het lidmaatschap van hondascoopyclub.nl houdt eerlijk gezegt niet zoveel in. Zoals hierboven beschreven dient deze site om informatie uit te wisselen over de Honda Scoopy. Wij hopen met deze site Scoopy eigenaren dichter bij elkaar te brengen. Door lid te worden houden we je op de hoogte van nieuws en activiteiten. Lidmaatschap is gratis! Het is niet perse nodig in het bezit te zijn van een Scoopy. Mensen die de Honda Scoopy gewoon mooi, of juist oerlelijk vinden zijn van harte welkom. Wie weet kunnen wij ze overhalen om toch aan de Scoopy te gaan...

Leden van de hondascoopyclub.nl hebben de mogelijkheid om op hun persoonlijke pagina hun pracht en trots te tonen. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar artikelen, reviews, tips, sleuteltrucs en verhalen zolang ze maar betrekking hebben op de Honda Scoopy.
Hiervoor kun je gebruik maken van de
contactpagina.
Klik
hier om het inschrijf formulier te downloaden.